Peppes Pizza er klar for frysedisken.

(Oslo 17. desember 2018) Peppes Pizza er klar for frysedisken. Bare i fjor ble det solgt 11 millioner Peppes Pizza produkter i norsk dagligvarehandel. Nå kommer den største produktlanseringen fra Peppes på mange år. En håndlaget og helt ny form for frossenpizza er nå utviklet og klar for lansering.

 – En frossenpizza fra Peppes Pizza har lenge vært etterspurt av forbrukerne. Vi mener vi har lykkes med å lage en ny form for håndlaget frossenpizza som vil begeistre norske pizzaelskere, sier Jan Bodd, gründer av merkevareselskapet Scandza.

Det har vært jobbet halvannet år med produktutviklingen av den nye frossenpizzaen.

– Når du kjøper denne frossenpizzaen i butikken kan du være trygg på at du får med deg hjem den ekte Peppes-smaken. Folk flest har elsket Peppes Pizza siden 1970, nå gjør vi den gode smaken enda mer tilgjengelig, sier Inger Lise Eliassen, Peppesansvarlig i Scandza.

Den nye frossenpizzasatsingen er den første store lanseringen i et utvidet samarbeid mellom Peppes Pizza-eier Umoe Restaurants og merkevareselskapet Scandza. Etter ni års samarbeid om Peppes hjemmesnekra pizzakonsept i dagligvaren tar de nå steget ned i frysedisken med en helt ny form for frossenpizza.

– Sammen har vi skapt vekst i markedet gjennom å utvikle en helt ny kategori til glede for norske forbrukere. Vi ser frem til å styrke Peppes Pizza i dagligvaren gjennom denne satsingen på frossenpizza, sier Espen Hoff som er adm.dir. for Peppes Pizza.

Forbrukene har mer godt i vente

– Peppes Pizza har vært en suksess i dagligvaren og populariteten er økende. Det er naturlig at vi og Scandza etter ni år med forlovelse inngår ekteskap og etablerer et felles selskap, for å rendyrke og videreutvikle satsingen på Peppes Pizza for dagligvarehandelen og convenience, sier Sverre Helno som er konsernsjef i Umoe Restaurants som eier Peppes Pizza.

Fakta om samarbeidet

Den nye frossenpizzaen er den første storlanseringen som kommer fra et felles selskap mellom Peppes Pizza og merkevareselskapet Scandza. Selskapet heter Westend og skal videreutvikle satsingen på Peppes-produkter i både dagligvaremarkedet og convenience.

Peppes Pizza sin restaurantvirksomhet fortsetter som før og forblir 100 prosent eid av Umoe Restaurants. Ambisjonene om vekst i restaurantmarkedet ligger fast.

De vedlagte bildene er til fri bruk og viser hvordan pizzaeskene vil se ut i frysedisken

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

  • Sofie Oraug-Rygh, direktør for samfunns- og myndighetskontakt i Scandza, mob. 977 72 483
  • Kenneth Tjønndal Pettersen, kommunikasjonsdirektør i Umoe Restaurants, mob. 982 57 555

Fakta om Umoe Restaurants

Peppes Pizza har rundt 74 restauranter i Norge. Selskapet er eid av Umoe Restaurants som er Skandinavias ledende restaurantkonsern med en årlig omsetning på over 5 milliarder kroner og 9000 medarbeidere fordelt på over 430 restauranter og kaféer i Skandinavia. Umoe Restaurants driver kjeder som Starbucks, Peppes Pizza, Burger King, LEON, TGI Friday’s og Blender som blant annet består av Cafe Opus, La Baguette og Eataly. Umoe Restaurants er eid av Umoe AS, hvor majoritetseier er Jens Ulltveit-Moe og hans familie. Sammen med HMSHost eier Umoe Restaurants også HMSHost-Umoe Food & Beverage Company som drifter serveringssteder på flere flyplasser i Norge. Gjennom selskapet Togservice drifter vi også servering på norske togstrekninger. www.umoerestaurants.com

Fakta om Scandza

Scandza AS er et norsk mat- og drikkekonsern som eier flere små og mellomstore leverandører til dagligvarekjedene. I Norge gjelder dette Synnøve Finden, Sørlandschips, Finsbråten, Leiv Vidar og Bonaventura. Vi har produksjonsanlegg på Tolga, Lier, Hardanger, Alvdal, Namsos, Hønefoss, Kristiansand og Eidsvoll, med til sammen 500 ansatte.